Afspraak maken – Huisartsenpraktijk Roukema en Munnik – Krommenie
Jupiterstraat 64 1562 WS Krommenie Tel:075-6282882
Header afbeelding

Afspraak maken

Spreekuur

Het maken van een afspraak doet u telefonisch, tussen 8.00 en 10.30 uur en 11.00 en 12.15 uur. De huisartsen hebben van maandag t/m vrijdag spreekuur.

Als u tijdig belt, kunt u meestal dezelfde dag nog terecht. Voor dringende gevallen wordt altijd plaats gemaakt. Soms is het niet mogelijk op korte termijn een afspraak te maken bij de door u gewenste arts. In dat geval kunt u bij een andere arts terecht.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

In een consult met de huisarts is het mogelijk om 1 klacht te bespreken. Heeft u meerdere klachten of denkt u meer tijd nodig te hebben, maak dit dan kenbaar aan de assistente bij het maken van de afspraak.

Huisbezoek

Indien mogelijk is het beter om naar de praktijk te komen, in de praktijk heeft de huisarts alle behandel- en onderzoeksmogelijkheden bij de hand. Huisbezoeken kunt u aanvragen voor 10.00 uur. De assistente beoordeelt samen met de huisarts of een huisbezoek afgelegd wordt.

Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Telefonische spreekuur en opvragen uitslagen

Voor eenvoudige vragen en uitslagen kunt u gebruik maken van het telefonisch terugbelspreekuur:
U belt in de ochtend naar de praktijk en overlegt met de assistente.
De assistente zal zo nodig een telefonische afspraak met de dokter voor u inplannen.