Vertrek Dr Derks en komst nieuwe huisarts Dr Reijnders – Huisartsenpraktijk Roukema en Munnik – Krommenie
Jupiterstraat 64 1562 WS Krommenie Tel:075-6282882
Header afbeelding

Terug naar overzicht

Vertrek Dr Derks en komst nieuwe huisarts Dr Reijnders

Helaas heeft dokter Derks besloten ons team te verlaten, vanwege reisafstand woon-werk. Wij danken haar voor haar inzet en collegialiteit.

Gelukkig hebben wij goede vervanging voor haar gevonden. Na de zomervakantie zal dokter Jos Reijnders ons team komen versterken. Hij zal dan werkzaam zijn op de dinsdag, woensdag en vrijdag. Hierbij stelt hij zich even voor:

‘Sinds 2018 mag ik me met trots huisarts noemen. Het laagdrempelig, persoonlijk contact met patiënten en de grote diversiteit in hulpvragen maken het voor mij zo uitdagend. Ik lever huisartsenzorg in de volle breedte van het vak en heb extra interesse in onder ander het bewegingsapparaat, urologie en het uitvoeren van kleine verrichtingen. 

Ik ben opgegroeid in Noordwijk en mijn studie en opleiding tot huisarts heb ik gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2021 woon ik met veel plezier in Krommenie en ik kijk uit er naar uit om hier ook aan de slag te gaan als huisarts.’

 

 

 

Publicatiedatum: 27-07-2022